Analyse af markedsføringsmuligheder

Analysefasen i forbindelse med virksomheders brug af online markedsføring kræver en gennemgang af muligheder og begrænsninger, set ud fra virksomhedens størrelse, produktpalette og økonomiske formåen indenfor sit produkt-segment. Vi hjælper jer i hele processen, og det er i de fleste tilfælde væsentligt billigere at have os med fra start til at opsætte kravspecifikationer i forbindelse med f.eks. valg af CMS eller E handelsløsning til virksomheden. Husk vi har mange års erfaring indenfor CMS og E handelsløsninger og ved, hvad der fungerer. Vi kan rimeligt hurtigt give jer svar på, om den løsning, I lige nu er på vej ind i, overhovedet har sin berettigelse i jeres fremtidige online strategi på internettet.

Kravspecifikation skaber overblik

Det største problem indenfor moderne websites er, når kunden siger til leverandøren af CMS eller E handelsløsning: Er jeres system søgemaskinevenligt? Hertil vil svaret være fra de fleste leverandører: Ja, vores system er søgemaskinevenligt. - Uagtet det i søgemaskinesammenhæng er noget, der nærmest kan betegnes som bras. Grunden til svaret er, at enten er de novicer på området, eller de vil bare sælge deres system for enhver pris.
Men i nutidens markedsføring og vigtigheden af at være korrekt placeret på søgemaskinerne, er der ikke tid til at eksperimentere med løsninger, der ikke virker fra start, på grund af leverandører med ringe kendskab til SEO og vigtigheden heraf. - Husk, når det gælder søgemaskiner og søgemaskineteknologier er disse ting en videnskab for sig og kræver helt andre kompetenceprofiler til løsning af disse problemstillinger.

Skal vi hjælpe dig med din kravspecifikation til kommende CMS og E handelsløsning: Kontakt os i dag.