Markedsføringsprodukter

Du står i en situation, hvor du skal vælge markedsføring til din virksomhed. Du kender måske ikke så meget til markedsføring og søgemaskineoptimering, men ved eller har hørt, at det er vigtig for at få besøgende til sin virksomheds website.

Vi har sammensat nogle markedsføringspakker, der giver dig mulighed for at komme hurtigt i gang med din Internet markedsføring. Du kan starte med en billig løsning i starten, herved opnår du to ting. Du kommer i gang med SEO og søgemaskineoptimering, og samtidig oplever du en besøgsstigning på dit website og forhåbentligt flere kunder i din forretning.

Til den mere rutinerede virksomhed eller markedsføringsafdeling har vi sammensat nogle pakkeforslag, vi erfaringsmæssigt ved giver stort udbytte af søgemaskineoptimering og markedsføring mv.

Til den store virksomhed eller koncern med egen marketing afdeling, er sammensat en pakke der giver sparring indenfor hele feltet af markedsføring, her er tale om et samarbejde der har virksomheden i fokus, hvor der tilføres yderligere viden om markedsføring og kompetencer til den allerede etablerede organisation.

Whitelabel løsninger til reklamebureauer

Mange reklamebureauer af den gamle skole har yderst gode ideer indenfor markedsføring og reklameområdet, men er måske løbet agterud i forhold til online markedsføring, specielt indenfor søgemaskineoptimering og SEO, her er en whitelabel løsning / aftale en god løsning for virksomheden for at komme med helt i front på dette område.

Whitelabel løsninger til SEO virksomheder

Jeres bureau er måske ikke så stærke på de lidt større tekniske indfaldsvinkler i forbindelse med søgemaskineoptimering af jeres kunders website. Online Marketing tilbyder professionel assistance, som godt kan udføres som en whitelabel løsning for jeres virksomhed og derved give jeres virksomhed kompetencer, som i normalt kan tilbyde jeres kunder.

Markedsføring andre løsninger

Vi kan tilbyde løsninger udover pakkeaftaler, vi sammensætter sammen med jer den bedste løsning i forhold til netop jeres situation og markedsføringsbehov.

Læs mere om  vores markedsføringsprodukter i menuen til højre.