Online markedsføring er det nødvendigt?

Computeren er i dag et af de bedste medier til informationsdeling med andre. Takket være internettet er mulighederne skabt for brugerne til at finde netop de firmaer eller tjenesteydelser, de ønsker.  Derfor er internetmarkedsføring en væsentlig faktor, når der skal vælges markedsføringsstrategi i virksomheden. Det er sådan, at enten er man med på online marketing -  eller også er man ude af kampen om kunderne i søgemaskinerne.

Online markedsføring fra Online Marketing er effektfuldt og giver dig målrettede kunder til din virksomhed.

Online Marketing

Online markedsføring i søgemaskiner - vejen til nye kunder og relationer

Markedsføring i online medier er ikke til at undgå idag, hvis man vil skabe succes i sin virksomhed. Man skal være synlig i mediebilledet på søgemaskinerne. Der findes forskellige metoder til denne synlighed i søgemaskinernes visninger. Den første og nemmeste løsning er at købe sig ind på søgemaskinernes annoncepladser ved at anvende købte annoncer f.eks. Google Adwords.

Denne mulighed giver hurtigt og effektivt resultat, men løsningen er dyr indenfor nogle brancher. Typisk der, hvor der er stor konkurrence på valgte søgeord. En anden løsning er at købe trafik fra andres websteder, denne løsning er ligeledes afhængig af branche og valgte søgeord, som bestemmer prisen for disse ydelser - en tredje løsning er at få udført en søgemaskineoptimering af ens eget websted som giver et resultat, hvor prisen er den, som søgemaskinoptimeringen koster. Hvis den er udført af et firma, der ved, hvad det drejer sig om, vil konverterings raten være høj.

Online marketingstrategi i virksomheden - hvad skal jeg vælge ?

Den ene løsning bør ikke betyde et fravalg af den anden, vi foreslår for det meste en kombination af ovennævnte løsninger, hvor der indgår søgemaskineoptimering, opsætning af Google adwords kampagner og køb af relevant trafik fra sites, der indeholder tilsvarende produkter som ens eget, hvilket giver en allround performance for website samt en pris, der er til at kalkulere med.

Er du blevet inspireret - kontakt os i dag for yderligere information om dine muligheder med fremtidens markedsføring på internettet.