Søgemaskineoptimering - bliv mere synlig i søgemaskinerne

Søgemaskineoptimering giver flere besøgende til dit website

Bliv synlig online- forøg din besøgsrate ved hjælp af professionel søgemaskineoptimering af dit website.

 

Din virksomheds online markedsføring bør altid starte med en søgemaskineoptimering, her får du relevante kunder fra søgemaskinerne på det indholdsmæssige på din hjemmeside.

Vi skaber synlighed i søgemaskinerne på virksomhedens eksisterende website, og udarbejder en professionel SEO og markedsføringsstrategi, som vil løfte websitet op i resultatlisterne, derved øges kundetilgangen, og der kommer flere besøgende.

Vores teknikere har stor erfaring med optimeringsprocessen og udfører en søgemaskineoptimering, hvor alle elementer gennemgås og tilpasses i forhold til søgemaskinernes algoritmer. Dette skaber øget trafik og bedre placeringer til websitet med synlige resultater for den enkelte kunde.

Når der skal skabes topplaceringer på f.eks. Google, så er der mange parametre, der skal gennemgås, det handler dels om onsite optimering, hvor sidetitler, beskrivelser og faktuelt indhold på websitet opsættes i forhold til hinanden. Der sammensættes så efterfølgende en linkstrategi fra relaterede websteder, kunder, kollegaer, leverandører, pressetjenester og kvalitets directories mv.

Online Marketing har udført søgemaskineoptimering og løst forskellige SEO opgaver på over 8.500 websites siden 1999: Opgaverne har fordelt sig på opgaver på websteder, der spænder over nogle af de største pengeinstitutter, rederier, luftfartsselskaber, rejsebureauer, hoteller, biludlejningsfirmaer, televirksomheder, softwarehuse, søgemaskiner, webshops og telefonselskaber.

Vi har ligeledes udarbejdet SEO strategier og udført søgemaskineoptimering til kunder med erotiske websites samt kasino sites på det internationale marked. Disse typer sites er meget svære at placere og skabe topplaceringer til i de organiske resultater på søgemaskinerne, det skyldes den store konkurrence, der er på sites i dette segment. Det kræver stor viden og indsigt i optimeringsprocesserne for at komme til tops i dette konkurrenceprægede marked.

Vi ved hvad der skal til komme til tops i disse kategorier, og kan hjælpe dig på vej til gode organiske resultater indenfor disse segmenter.

Algoritmer på søgemaskinerne

Søgemaskinerne ændrer jævntlig algoritmer, hvilket indebærer de vurderer websites på en anden måde og efter andre parametetre. Det er derfor vigtigt at være parat til at ændre på sin hjemmeside, således de opnåede resultater og gode placeringer vedligeholdes, dette sker ved en vedligeholdelsesaftale med en månedlig vurdering og afrapportering til dig.

Det kan være en jungle at vælge leverandør til søgemaskineoptimering

Det kan være en jungle, når du kikker dig om efter professionel søgemaskineoptimering, mange nye virksomheder popper dagligt op, og med en viden egen mening om dette emne - vi kan som spiller i marken igennem mange år (siden 1999) svare dig ærligt på, hvordan du bedst kommer i mål med din opgave, så du derved opnår maksimalt udbytte af din optimering af websitet.

Hvordan kommer jeg i gang med optimering

Vi holder et møde om opgaven, vi giver en pris og en forklaring på, hvad der skal ske med netop dit websted i forbindelse med søgemaskineoptimeringen, samt giver dig tilbud på en samlet løsning. Dette betyder, at hvis der skal justeres på din webplatform, er det med i opgavens pris.

Ved justering og tilretning af webplatform menes, at nogle systemer ikke giver rigtigt output til søgemaskinerne og skal have indsat enten en rewrite engine (Apache servere) eller et Isapi filter (Microsoft servere) hvis resultatet skal være optimalt.

Der udarbejdes og implementeres en 301 redirect strategi, hvis der er tale om en flytning af et website til et andet CMS system eller ændringer i urlstrukturen.

Ved opstart udføres en webstedsanalyse af websitet, her gennemgås kodning, opsætning, url strukturer, duplicate content, robots.txt, linkpopularitet, eksisterende placeringer på søgemaskinerne mv. Der udarbejdes derefter en rapport, som fremsendes til dig, således du hele tiden kan følge med i processen.

Du indgår ikke kontakter med lange bindingsperioder, når du køber søgemaskineoptimering hos os. Det anbefales dog at tilkøbe en vedligeholdelsesaftale, som altid kan opsiges til udgangen af en kalendermåned.

Ved no cure no pay løsninger, udarbejdes der en længevarende kontrakt, dette beror på der ikke betales opstartspris og løbende vedligeholdelse, men kun efter opnåede resultater.

Kontakt os i dag for et evt. møde og tilbud på søgemaskineoptimering til din forretning.

Forøg trafikken til websitet

Et vigtigt element i markedsføringen på internettet er søgemaskineoptimering.
Ved at tilpasse sit website, således der indgår organisk søgemaskine trafik i virksomhedens profilering på internettet, skabes der besøg som ikke direkte er forbundet med køb af annoncering og lign.
Virksomheder der ikke tænker markedsføring i disse baner, de mister mange gratis besøg fra de organiske søgninger, hvis de undlader at anvende søgemaskineoptimering i deres markedsstrategi.


SikkerhedsbilledeOpdater sikkerhedsbillede