Online Marketing firmaprofil

 

Online Marketing startede oprindeligt op under navnet 2webdesign, men i takt med at flere og flere kunder havde specielle ønsker om markedsføring og trafik fra søgemaskinerne, så blev navnet ændret til Online Marketing med cvr nr. 18930099. Her er fokus i dag "alt omkring markedsføring online" og der arbejdes med Google Ads, facebook, sociale medier og alle opgaver indenfor søgemaskineoptimering  OnSite test samt den nødvendige programering forbundet hermed.

Vores kompetencerne spænder over alle discipliner indenfor søgemaskineoptimering og SEO på professionelt niveau, alle programmerings-opgaver foregår inhouse.

Vi har bla. udviklet SEO løsninger til et af verdens største rederier, optimeret flere teleselskabers websites, opbygget isapi-løsning til et af de store auktionshuse på Internettet, foretaget optimering på en af de kendte danske søgemaskiner, hvor databasen skulle tunes med isapi filtre. På rådgivningssiden har vi rådgivet om procesforløb og implementering af f.eks. rewrite rules, opsætning af Isapi-filtre på Microsoft IIS servere til CMS løsninger.

Et af Danmarks største pengeinstitutter har fået hjælp og rådgivning til sammensætningen af SEO opbygning på bankens eget CMS system, processen startede allerede i år 2001. Dette eksempel viser, at der var store firmaer, som allerede dengang ønskede større synlighed på søgemaskinerne og var på forkant med udviklingen.

Luftfartsselskaber kom tidligt med på SEO bølgen

Flere af de store luftfartsselskaber har også fået råd og vejledning i forbindelse med deres SEO opsætninger. Ligeledes har der været et pres fra mange rejsebureauer for at komme til at ligge i top på søgemaskinerne. Denne opgave har ligeledes været løst for mange bureauer.

Et af de store auktions sites på Internettet har fået undervisning, vejledning og hjælp til at afdække, hvorledes et isapi filter kunne afhjælpe en yderst uhensigtsmæssig konstruktion af auktionssitet. Samme aktionshus blev guidet til, hvordan websitet kunne performe bedre. Regler og kodningsdele blev fremstillet af os - en opgave, som blev implementeret til alles tilfredshed. Besøgsraten på sitet steg dramatisk efter udførslen med flere hundredetusinde flere besøgende pr. måned.

Internationale medicinalvarefirmaer har fået hjælp til deres SEO optimering, derudover er der udført over  10.000 optimeringer i alt World Wide siden år 2000 på alle former for websites, fra store som små virksomheder og inden for snart sagt alle former for virksomhedstyper.

Kunder med behov for mange besøgende til deres website

Udenlandske virksomheder som har ønsket meget store besøgstal fra søgemaskinerne til deres site, dette indenfor næsten alle genrer af virksomheder og produkter. Disse virksomheder har typisk fået udviklet trafik og SEO løsninger, som generede den ønskede volume indenfor deres branche. Her er der typisk tale om brancher, hvor der er mange søgninger på søgemaskinerne på virksomhedens kernesøgeord.

Søgemaskineoptimering 10 - 15 års erfaring?

Mange SEO virksomheder praler med, at de har udført SEO på alverdens websites de sidste 10 - 15 år, hvilket meget sjældent er sandt, men mere ønsketænkning fra de pågældende.

Hvis man f.eks. går tilbage i tiden på - web.archive.org - finder man fra starten af 2001 kopier af gamle sider indekseret fra 2webdesign, hvor det fremgår af søgemaskineoptimering er en handelsvare allerede dengang i virksomhedens produktpallete.

Der findes flere andre af vores kolleger i branchen, som også har været med hele vejen. Mange af dem, der profilerer sig i dag,  og som fortæller om erfaringerne igennem 10 - 15 år, solgte rent faktisk andre produkter eller havde blot en alm. hjemmeside - SEO og søgemaskineoptimering produkterne, som der ofte fremhæves, fremgår for manges vedkommende ikke af de originale gamle websites, som kan findes via web.archive.org. Mange er først kommet til i 2006, 2007 og senere - Google havde ligeledes på et tidspunkt lukket op for en gammel version af deres Google.com/search2001 index, der var ca. 8 år gammelt. Der var nu heller ikke så mange SEO firmaer at se fra dengang, basen var åben.

Online Marketing kan fuldt ud dokumentere alle vores opgaver.

Online Marketing har fokus på salgsdelen og Internetmarkedsføring til kunderne. Her formidles alle former for markedsføring i online medier og med hele produktpaletten som strategiske og taktiske markedsføringsmidler som redskaber til målopfyldelsen.

Så, hvorfor ikke bruge den erfaring, der er med ca. 10.000 opsatte og kørende SEO løsninger på mange forskellige platforme, til at få dit site op på listerne i søgemaskinerne?

Online Marketing er en fuldblods SEO virksomhed, der skaber målrettede kunder til dig via Google ads, trafikkampagner, email kampagner, søgemaskineoptimering og banner annoncer.

 

CVR Nummer.: 18930099

Virksomheden er etableret i 1995

Bank: Sydbank
Revisor: Andersen Revision
Advokat: Advokatfirmaet Selskabsadvokaterne