Medie til reklame budskaber

Valg af medie til at få sine budskaber publiceret. Her taler vi om et væsentlig parameter i forbindelse med markedsføring af produkter.
Det er ikke alle produkter, der kræver fuld søgemaskineoptimering kombineret med Google Adword ad libitum for at kunne sælge.

Nogle virksomheder skyder gråspurve med kanoner i deres online markedsføring – simpelthen fordi deres produktgrupper ikke er salgsvarer, der egner sig til salg over Internettet , men sælges igennem andre distributionskanaler og f.eks. agenter. Her bør firmaet i stedet koncentrere sig om en såkaldt Push strategi, som sigter imod de leverandører, der faktisk markedsfører virksomhedens produkter til slutbrugeren – som eksempel kan nævnes, at leverandøren giver sine forhandlere markedsføringsmateriale, bedre kreditter i forbindelse med nye tiltag, ekstra rabatter og ændret rabat-kurve ved større salg etc.

På Internetsiden vil vi ikke foreslå alverdens markedsføringstiltag, men en lækker hjemmeside med information om produkterne, firmaets forhandlere er jo med til at brande virksomhedens navn ved den markedsføring, der finder sted i dette led - og grossisten /  fabrikanten skal jo ikke i konkurrence med egne forhandlere. Det vil give ”støj på linien” og nogle af forhandlerne vil søge andre leverandører i sådanne tilfælde.

Man kan kombinere grossist / producentdelen med relevante oplysninger om alle virksomhedens produkter og give brugerne mulighed for at downloade produktblade, manualer osv. Her vil det endvidere være praktisk altid at have opdaterede brugsanvisninger, som grossist / producent tilretter over tid.

Endvidere henvises specifikt til det forhandlernet, hvor forbrugeren kan købe sine varer.

Det er nødvendigt at identificere sin målgruppe for at kunne ramme den præcist.

 

Ønsker du råd og vejledning i denne proces, kontakt os for yderligere information.