Markedsføring datakilder til online markedsføringsstrategi

Markedsføring datakilder til information

Eksterne datakilder til brug ved markedsføringstilrettelæggelse af virksomhedens online markedsførings strategi.

Danmarks statistik udgiver Årlig Statistisk Årbog, den kan downloades på deres hjemmeside www.dst.dk/ . Årbogen er udgivet siden 1896 - det er muligt at downloade eksemplarer af tidligere årbøger, som historisk set bringer læserne tilbage i tiden, og hvor man kan se, hvordan udviklingen har været frem til nu. Det gælder både det sproglige og samfundet som helhed.

I bogen finder man oplysninger om familiers og virksomheders brug af f.eks. internet og computere, folks forbrug af ferierejser, demografisk opdeling, aldersfordeling af brugere mv.

Et super godt supplement i forbindelse med markedsføringsstrategien i virksomheden -  og bedst af alt, er det gratis.

Statistisk tiårsoversigt er ligeledes en god hjælp til tilrettelæggelse af markedsføringsstrategier mv. Den kan ligeledes læses på Danmarks Statistik i pdf format. Bogen viser beskrivelser i form af grafer, tal mv. - oversigten beskriver de sidste ti års udvikling i samfundet.

Det er også muligt at abonnere på nyt fra Danmarks Statistik. Nyhedsbrevet udkommer hverdage kl. 9.30 og koster som e-abonnement omkring kr. 400,- om året. Fås også som trykt udgave til en højere pris.

Kompas Danmark har ligeledes nyttig information, der omhandler virksomheder og produktgrupper. Et godt værktøj i forbindelse med tilrettelæggelse af en kraftfuld online markedsføringsstrategi.


Ønsker du hjælp og vejledning i forhold til din kommende marksføring på internettet, kontakt os for yderligere information.