Google Maps

Google Maps

Udnyt potentialet i Google Maps. Her vises din virksomhed i toppen af søgeresultaterne ved specifikke søgninger på enten produkter eller virksomhedsnavne.

Google Maps er helt gratis. Det er her muligt at tilmelde sin virksomhed og indtaste sine stamoplysninger, hvorefter man optræder i et felt i toppen af søgeresultaterne, hvor de enkelte virksomheder og adresser er lagt ind på et kort, og hvor man kan klikke videre direkte til websitet.

Google Maps er perfekt til lokale søgninger

Mange brugere anvender i dag lokale søgninger, hvor den enkelte bruger lokaliserer sin søgning imod det lokalområde, vedkommende er i og ønsker at finde nærliggende virksomheder. Her er Google Maps virkelig en god måde at repræsentere virksomheden på i nærområdet.

Det er nemt at sætte op, du har mulighed for at indtaste de stamoplysninger og billeder du ønsker, der skal være på virksomhedsprofilen.
I den grundlæggende profil indgår virksomhedsnavn, adresse, website, evt. email adresse, derudover findes der mulighed for at ligge sin virksomhed ind under en virksomhedskategori samt tilføje en beskrivelse af virksomheden. Der findes endvidere mulighed for at tilføje virksomhedens åbningstider og betalingsmuligheder etc.

Fordelen er åbenlys, idet disse søgeresultater vises i toppen af Google søgeresultater, når der søges efter specifikke og område relaterede produkter.