Værd at vide om Google Ads

Hvordan virker en Google Ads kampagne?

Den virker således.... Ganske få minutter efter at kampagnen er sat op, begynder den at levere besøgende ud fra de søgeords-kriterier, der er sat op i forbindelse med kampagnens start.

Kan jeg selv sætte en Google Ads kampagne op?

Ja, sagtens. Det er ikke særligt svært. Google hjælper med vejledninger og tools, så processen er forholdsvis nem at styre, hvis man ønsker at køre en Google Ads kampagne selv.

Hvorfor skal jeg så vælge jer til at styre min Google Ads kampagne?

Hvis jeg selv kan udføre denne opgave, hvorfor så ikke selv arbejde med den? Fordi her kommer søgeordsanalyse, opsætning af landing page med relevant indhold i forhold til de søgeord virksomheden gerne vil positionere sig med på Internettet ind.

Disse faktuelle forhold kommer ind i billedet for at kunne købe annoncerne til den billigste pris hos Google. Hvis man ikke kender disse faktorer, vil man hurtigt kunne komme til at betale en pris, der er væsentligt højere pr. klik end den pris, vi ved tilpasning af quality score og kampagnesammensætning kan levere den samme ydelse til.

Der er mange, der tilbyder klik til fast pris med Google Ads... er det en god idé?

Hvis man ønsker at købe reklamer uden reelt at vide, hvad de koster.... ja, så er det måske en god idé. Hos Online Marketing foretrækker vi at arbejde med åbne kort. Vi sender kopi af vores regninger på dine kampagner fra Google og fakturerer dig dertil for vores ydelse. Du vil her kunne se den faktiske afregningspris for din annoncering på søgemaskinen.

Vi tilbyder også at sætte din konto op med dine egne betalingsdata hos Google, så det eneste du så betaler til os er timer for kampagneopsætning mv.

Vi tilbyder assistance, når det gælder Google Ads. Vii sælger ikke klik til en given pris etc., uden at du reelt ved, hvad disse klik koster hos Google. Et eksempel... du køber klik til kr. 5,- pr. stk. hos en forhandler, men forhandleren køber disse klik til kr. 0,85. Her betaler du en overpris for din annoncering hos den pågældende forhandler.

Hos Online Marketing fakturerer vi vores aktuelle tidsforbrug i forbindelse med din kampagne, dvs., at hvis vi giver kr. 0,85 pr. klik hos Google, betaler du også kr. 0,85. Hertil kommer så vores forbrugte tid med din kampagne.

Kan den pris, vi skal betale for administration af Google Ads tjenes ind?

Online Marketing har været i branchen i rigtigt mange år og kender søgemaskinerne og den måde, de arbejder på som vores egen bukselomme. Når du bestiller en kampagne hos os, får du ikke bare Google Ads men et team af professionelle mediefolk med. Vi ved, hvordan en kampagne skal strikkes sammen, for at du kommer i mål med din annoncering på søgemaskinen.

Vores påstand er, at hvis du selv har arbejdet med Google Ads, vil vi typisk kunne optimere din kampagne, så du vil modtale 30 – 50% flere besøgende til dén pris, du betaler i dag. Herved vil vores honorar ikke være det, der tynger, når du ser på det samlede budget.

Vi arbejder på at kunne levere klik til den laveste pris hele tiden. Vi arbejder med optimering og prissætninger på Google i hele kampagneperioden for kontinuerligt at sikre flest relevante klik til den laveste pris.

Man skal huske Googles Quality Score, som ud fra sidens indhold tildeles karakterer, som giver højere placeringer og lavere priser ved indholdsmæssigt sammenhæng imellem søgeord og reelt indhold på websitet. Disse faktorer arbejder vi målbevidst ud fra, når vi kører kampagner for vores kunder for at minimere klikpriserne.

[Garanti] Hvis vi ikke kan optimere din kampagne til flere klik, end den kampagne du selv styrer, fakturerer vi dig ikke noget for opsætninger og rådgivning mv.


Syntes du det lyder spændende, kontakt os allerede i dag for yderligere information.