Google Analytics - analyseværktøj til markedsføring

Google Analytics - et værktøj i markedsføringssammenhæng

Google Analytics er et analyseværktøj, der fortæller dig, hvad der forgår på dit websted. Her har du mulighed for hurtigt og effektivt at finde informationer om. hvorledes dine kunder har fundet dit website. Google Analytics kan give dig informationer om, hvor længe brugeren har været på dit websted, hvor de er kommet ind, og hvor de har forladt websitet igen.

Hvordan kan du bruge de informationer, Google Analytics  giver dig?

Google Analytics
Google Analytics giver overblik over trafikken på websitet.


Hvis du har e-handel og sælger dine produkter online gennem din webshop, kan du helt specifikt se, hvordan et handelsforløb ser ud. Du kan se, hvor kunden kommer ind, hvilken sider kunden ser på. Her kan man studere, om købsprocessen er hensigtsmæssig i forhold til gennemførte ordrer, eller om kunden falder fra i denne proces. Ved denne analyseform kan Google Adwords kampagner tilpasses optimalt - og justeringer i webshoppen kan foretages på baggrund af informationer om, hvor kunden falder af i købsprocessen.

Online Marketing har kompetencen til at sætte Google Analytics op på dit website og sammen med dig gennemgå de forskellige muligheder for at få analyseret dine kunders forbrugsmønstre – og på baggrund heraf sammensætte en stærk markedsføringsstrategi for din virksomhed.

Vi tilbyder dig fuld support og rådgivning i alle aspekter i brug af Google Analytics på dit website, så hvis du eller dine medarbejdere ønsker kursus i forbindelse med opsætningen, løser vi denne opgave, så du får optimalt udbytte af dit website.


Hvis du ønsker yderligere information, ring eller mail i dag.

Google Analytics

Mål effekten af din online markedsføring, ved at indsætte et simpelt script i dine filer har du mulighed for at se hvordan brugerne anvender dit website.Du kan følge dem på det søgeord de har fundet dit webite med, du kan se hvor lang tid de er på dit website og hvor de forlader det igen.

Brug den viden som Google Analytics giver dig, ja og så er det oveni købet gratis at bruge.


SikkerhedsbilledeOpdater sikkerhedsbillede