Google Ads som online markedsføringsværktøj

Google Ads kampagner giver dig kunder ganske få timer efter, du har bestilt din online marketing som Google Ads

Vi sammensætter i fællesskab med dig en søgeordsliste byggende på oplysninger, dels fra din logfil, gennemgang af f.eks. Google analytics, dels ved en analyse af din branche og tilsvarende firmaer, der sælger beslægtede tjenesteydelser, varer etc. . Her får du en optimal løsning, der sikrer kunder fra Google søgemaskinen og evt. fra Google Ads partnernetværk, som er websider, der tilbyder annoncer fra Google annonce netværk på deres websites. Du kender dem sikkert fra de store dagblade, den blå avis og lign., som deltager i disse partnernetværk.

Google Ads kampagner når vidt omkring og kan målrettes til forskellige geografiske områder, og sammensættes på lige netop de søgeord din virksomhed ønsker, der vil være mulighed for at ramme den målgruppe hvor dine nye kunder befinder sig yderst præsist.
Det vil endvidere også være muligt at ramme kunder, der bruger forkert stavede ord som søgeord, ord man normalt ikke vil have placeret på sit website, men ved at udnytte de kombinationer og afvigelser der findes indenfor foskellige stavekombinationer, kan der skabes yderligere trafik til dit website, og tit til en lavere klikpris. 

Vi tilbyder at køre og administrere din Google Ads kampagne og sikre dig optimale opsætninger og justeringer af søgeord - alt sammen indenfor en aftalt prisramme som vi i fællesskab har afstukket.
Det betyder du vil få en synlighed samt klikrate indenfor den budgetramme som du har sat i fællesskab sammen med os.

Google Ads er altid en del af en samlet markedsførings kampagne, dette skyldes, at kampagnen kan sættes i drift med det samme og relevant trafik kan finde dit websted på udvalgte søgeord inden for dit arbejdsområde. At undlade denne mulighed i sin tilgang til søgemarkedet vil være dårlig planlægning af markedføringsstrategierne på Internettet.

Velkommen til Google Ads kampagner, online marketing skaber målrettede kunder til dig fra søgemaskinerne.

Du kan læse mere om hvad du kan forvente af Google Ads annoncering og værd at vide om Google adwords.


Hvis du ønsker yderlige information om dine muligheder med Google Ads, er du altid velkommen til kontakte os.