Penguin recovery - har Google Penguin fjernet dit website i SERPS?

Har du tidligere købt links af dårlig kvalitet fra leverandører, der tilbød billige links fra ensartede linkkataloger, artikel databaser med alverdens indhold, blog spamming, kommentar spam, gæstebog spamming og lignende.

Så kan websitet være ramt af Google Penguin, som har filtreret dit website ud af søgeresultaterne (SERPS) på Google på grund af din dårlige linkprofil med f.eks. overdrevent brug af ensartede ankertekster og fra websites som nævnt ovenfor.

 

google penguin 


Online Marketing tilbyder hjælp med at komme ud af pingvinens klør med en Google Penguin recovery strategi - og igen opnå fornuftige placeringer på de søgeord og de søgeordsfraser, som har fået Google til at afvise websitet og fjerne de gode placeringer i Google SERPS.

En løsning indebærer at der ses på linkprofilen og efterfølgende tages action på de forskellige problemer de enkelte backlinks giver.

Penguin recovery proces

  • Backlink analyse
  • Manuel gennemgang af alle backlinks
  • Sortering i links ud fra de problemer de giver, og for at undgå falske positive
  • Udarbejdelse af liste hvor, der skal sendes forespørgsler til webmastere om nedtagning af links
  • Evt. kontakt til Google, afhængigt af e-mail korrespondance fra dem
  • Udarbejdelse af disavow fil og upload til Google
  • Penguin boost af disavow upload

Der kan normalt forventes gode resultater efter en oprydning i linkprofilen.
Forvent dog ikke at komme fuldstændigt tilbage, som før Google sorterede nogle af dine sider ud af deres søgeresultater. Der opnås normalt en succes rate på ca. 80 - 90 % af tidligere placeringer.

Prisen på en udredningsopgave med Google Penguin recovery afhænger af flere faktorer, og kræver en nærmere analyse af de enkelte problemer.

Kontakt os for nærmere information.