SEO Site Clinic

SEO arkitekt og SEO Sparring på højt niveau.

Du køber en pakke med Troubleshooting og Supervision af virksomhedens eget SEO team og får herved virksomhedens SEO-mæssige udfordringer og problemer analyseret, løst og implementeret.

Produktet henvender sig til større virksomheder med eget SEO team / afdeling.

I kender situationen fra en hverdag med Google og de problemer, der følger i kølvandet på de utallige opdateringer, som søgemaskinen næsten dagligt foretager i større eller mindre omfang.

Virksomheden oplever pludseligt et drop i antallet af besøgende. Der kommer ikke de organiske besøg som der plejer at gøre - og situationen for virksomhedens indtjening ændrer sig i takt med faldet i organiske besøgende.

Hvor ligger problemet? Er det noget der hurtigt kan fikses? Eller er der grundlæggende sket kodemæssige ændringer på sitet? Er linkprofilen sammensat korrekt? Er der udført negativ SEO mod sitet? Har Google ændret algoritme?, Så måden den tolker sider på er ændret radikalt - hvilket forhindrer gode placeringer i SERPS?

Kan virksomhedens eget SEO team løse problemet?

I sådanne situationer er det tit en god ide at kunne sparre med eksperter, der har dybtliggende kendskab til hvordan Google fungerer og samtidig har det store overblik når det gælder kodning på højt niveau af websites, serveropsætninger og linkprofilanalyser etc. Det sparer virksomheden for stort tab af trafik i længere perioder, hvor problemet ikke løses fra start, men fortsætter indtil den rette løsning findes, hvilket kan betyde betydelige ekstraomkostninger til f.eks. Google Ads til erstatning af de tabte organiske besøgende.

I får nu mulighed for at bruge over 24 års erfaring med søgemaskineoptimering af websites i alle afskygninger, fra små, mellemstore til de allerstørste virksomheder indenfor de allerstørste brand i verden til sparring og supervision i virksomheden.

I får i denne SEO løsning

Ekspertbistand med SEO specialist med indgående kendskab til alle facetter indenfor programmering og ved hvad der skal til for at gøre Google glad og dermed placere websitet i toppen af SERPS.

  • Gennemgang af website arkitekttur sammen med jeres eget SEO team
  • Gennemgribende test af sitet
  • Gennemgang af linkprofil
  • Hands on og løsningsforslag og modeller
  • Hjælp on location til løsningerne og opsætning af løsninger
  • Test og afrapportering.

Løsningen består f.eks. i af der afholdes minimum 8 timers arbejdsdag i jeres virksomhed, hvor problemfelterne gennemgås.

Der kan selvfølgelig også være tale om 1, 2 eller 3 arbejdsdage pr. måned, hvor sitet finjusteres, så det altid er i topform i forhold til de løbende algoritmeopdateringer.

Pris pr. Time  Kr. 1.500,-  + moms - der tillægges kørsel og transport efter statens takster. + færge og broafgifter.

Kontakt Online Marketing allerede i dag og hør om dine muligheder for at få justeret sitet så det performer suverænt i forhold til Google og deres algoritmer.

Bemærk: Denne løsning sælges kun i begrænset omfang.