Webshop SEO pakke

Vi har udviklet en e-handels SEO pakke til de fleste webshopsystemer på markedet. I denne kategori er der tale om systemer som f.eks.

Dynamicweb eCommerce, Scancommerce mv.

Disse løsninger har vi arbejdet med hos flere af vores kunder i forskellige sammenhænge og kan godt optimere disse løsninger til gode resultater på søgemaskinerne. Derudover er der en del andre webshopsystemer, som vi som enkeltstående tilfælde har foretaget optimering på, enkelte til gode resultater. Andre systemer har ikke haft de fornødne justeringsmuligheder, eller shopudvikleren har ikke villet give adgang til, at vi har kunne tilpasse shopløsningen til søgemaskinerne. Disse opgaver har vi altid afvist, da resultatet i sidste ende ikke vil være optimalt for kunden.

Vores grundholdning i forbindelse med SEO opgaver er altid følgende:

Hvis systemerne ikke kan justeres efter de forhold, det kræver for en professionel SEO løsning, så afholder vi os fra at tage opgaven. Det kan lyde lidt forkælet, men hvis du som kunde ikke opnår de resultater, vi stiller dig i udsigt, er det os der bliver utroværdige, derfor tilkendegiver vi altid vores mening og holdning til et CMS eller shopsystem. I de tilfælde, hvor systemerne ikke lever op til vores minimumskrav med hensyn til justeringsfaciliteter, og det ikke er muligt at justere eller omprogrammere systemet, anbefaler vi et systemskifte til en anden webløsning.

At vælge en markedsføringspakke, der er specielt tilpasset e handelen, giver fordele ved at kunne få løsningen hurtigt op i det rigtige gear og volumen på søgetrafikken, derved mindskes tiden, det tager at tjene markedsføringsomkostningerne hjem.

En webshop SEO pakke indeholder følgende elementer.

 • Opsætning af en Google analytics konto og implementering af sporingskoden på dit website.
 • Produktgrupper gennemgås.
 • Synlighedsprofil udarbejdes.
 • Konkurrentanalyse udarbejdes i forhold til produktgrupper og varesortiment.
 • Strategiplan sammensættes.
 • SEO muligheder i systemet afdækkes og optimeres efterfølgende.
 • Templates justeres ***
 • CSS stylesheet tilpasses ***
 • Søgemaskineoptimering, titles og relevante tags justeres i forhold til indhold.
 • Varekort gennemgås og tilpasses sammen med kunden.
 • Linkstrategi udarbejdes og implementeres.
 • Klippekort til telefonsupport 4 timer.

Der er samlet afsat 15 timer til opgaven inklusive klippekort timer etc. I timeforbruget er indeholdt to timers gennemgang af dit website af en senior SEO konsulent.

Pris for webshop seo pakken er kr. 18.995,- eksklusive moms.

Det anbefales at tilkøbe et fast vedligeholdelsesabonnement, her vil der løbende blive evalueret på dine placeringer på søgemaskinerne. Hver måned fremsendes placeringsstatistik og konkurrentanalyser af dine største konkurrenter. Google analytics statistik gennemgås, der tilrettes websider efter behov efter google analytics statistikken og placeringsanalysen, og forslag til yderligere tiltag fremsendes i forbindelse med rapporteringen.

Pris pr. måned kr. 2.200,- eksklusive moms.

Bestil webshop SEO løsningen - du kan kontakte os her.

 

 *** Ved større justeringer og speciel ændringer i CMS, template og CSS skal påregnes ekstra udgifter til dette efter tilbud eller på timebasis.

Hvis du har en af følgende webshopløsninger kan du læse mere her.:

Dandomain webshop - Shopify webshop OsCommerce webshop -Magento webshop