Undgå annoncehajer

Du kender det sikkert, måske ikke dagligt, men du bliver jævnligt kontaktet af alverdens forskellige virksomheder, der vil sælge dig reklame og Internet annoncering. Alt det, du bliver tilbudt, er altid verdens bedste, som kun tænker på dig og din virksomhed, katalogtjenester, lokaltelefonbøger, virksomhedsregistre og annoncesælgere.

Du spilder din tid ved at snakke med en sælger i "puberteten", som samtidig er aggressiv i sin fremtoning og venter på øjeblikket hvor handelen kan lukkes med dig som kunde. Der tales i ring, du hører et, og det, du hører, er ikke altid det korrekte. Ting misforstås, men faktum er at ”kunden” ( dig ) hurtigt bider på krogen, måske fordi du står som nystartet håndværksmester og arbejder på en byggeplads og faktisk ønsker samtalen sluttet hurtigst muligt. Imidlertid er du et pænt menneske, som hører efter, hvad sælgeren siger, for til sidst at bide på krogen med byens største regning på ubrugelig markedsføring.

Løsningen

Når annoncesælgeren ringer til dig, fortæller du, at al din markedsføring er outsourcet til Online Marketing, du beder dem kontakte os enten på det telefonnummer eller den email adresse, du har fået udleveret af os. Herefter tager vi os af den videre kommunikation på dine vegne.

Vi afrapporterer til dig for hver sag, uanset om der er tale om troværdige emner eller platugler.

Dine fordele

Du undgår konfrontation med pistolsælgere (de aggressive typer), der målrettet arbejder på at pådutte dig et værdiløst produkt, herunder indgåelse af kontrakter af en størrelse, kryptisk formuleret og i omfang som menigmand sjældent kan overskue, for optagelse af enkelte linier i et katalog eller telefonbog.

Du kan trygt sige til sælgeren: Kontakt Online Marketing, herved kan samtalen afsluttes hurtigt, og hvis der nu viser sig at være tale om et godt tilbud, vil du få besked af os efterfølgende.

Prisen for denne service er kr. 1595,- pr. år + moms og vedrører ubegrænset antal henvendelser.

Bestil markedsføring og undgå annoncehajer  - du kan kontakte os her .