Søgemaskineoptimering med en SEO startpakke

Søgemaskineoptimering og SEO startpakke

Hvis du er ny på nettet og ikke specifikt ved hvad du skal vælge af søgemaskineoptimering, så er en startpakke en god og billig mulighed for en hurtig opstart samt udbytte af de muligheder, der ligger på dit websted.

Du kommer forholdsvis billigt i gang og får derved kendskab til SEO og søgemaskineoptimering, uden at dit markedsføringsbudget sprænges, en anden fordel er, at du kan se effekten af optimeringen og følge udviklingen på dit website, dette skulle gerne på sigt få dig til at investere mere i søgemaskineoptimering og SEO i din forretning.

En startpakke indeholder følgende elementer.

  • Webplatform analyse
  • Opsætning af en Google analytics konto og implementering af sporingskoden på dit website.
  • Placeringsanalyse og forundersøgelse [Der fremsendes rapportering af dine placeringer på søgemaskinerne før opstart af programmering og opsætning af dit website]
  • Der afsættes samlet 6. timer til analyse, strukturgennemgang, opsætning af website, herunder opsætning af titles og alle relevante tags etc. I timeforbruget er indeholdt en times gennemgang af dit website af en senior SEO konsulent.
  • Tilmelding til relevante kvalitetskataloger.

Pris kr. 8.995,- eksklusive moms

Hvis dit website ligger på en håbløs CMS platform, eller er kodet på en måde som ikke vil kunne give dig fornuftige resultater i søgemaskinernes resultatlister, vil du få besked allerede ved webplatformsanalysen. Vi søgemaskineoptimerer ikke websites, der ikke kan give gode resultater, da du derved spilder dine penge på noget, der aldrig vil kunne fungere optimalt i forhold til søgemaskiner. Du har så to muligheder: At skifte dit CMS system ud eller undlade at få søgemaskineoptimeret dit website.

Hvis du efterfølgende vælger at beholde dit eksisterende website skal du ikke betale os noget som helst for foranalysen.

Vi hjælper dig gerne over på en CMS platform, der fungerer eller giver tilbud på tilretning af det eksisterende CMS system eller serveropsætning,  hvis det er muligt at tilgå systemets kildekoder.

Bestil Søgemaskineoptimering starterpakken i dag - du kan kontakte os her