Markedsføring rådgivning

Du står i en situation, hvor du ikke kender ret meget til online markedsføring. Du vil imidlertid gerne vide mere om de muligheder, der findes, før du specifikt bestemmer dig for, hvilken form for markedsføring, der passer til din økonomi og virksomhed.

Vi har sammensat en pakke, hvor vi afsætter et par timer sammen med dig til opgaven på vort kontor. Her vil vi give dig uafhængig rådgivning indenfor online markedsføring, herunder strategier, konkurrencesituationen set i forhold til din virksomhed, og de muligheder og begrænsninger, vi ser i online markedet i dag, for at du vil kunne bruge denne markedsføringsform fremadrettet i din virksomhed med et fornuftigt udbytte i forhold til markedsføringsomkostningerne.

Samtale og gennemgang af dine ideer er selvfølgelig underlagt fuld diskretion fra vores side, alt hvad der tales om er fuld fortroligt.

Vi stiller ikke krav om, at du efterfølgende skal bruge vores bureau til udførslen af ideer og handlingsplan for din fremtidige markedsføring i virksomheden, men vil selvfølgelig gerne hjælpe til med dette, hvis du ønsker få sat online markedsføringen på autopilot.

I ydelsen indgår følgende emner.:

  • Virksomhedens markedsføring idag.
  • Målsætning på markedsføringsområdet.
  • Medier til markedsføring.
  • Markedsføringskanaler.
  • Markedsføringsbudget.
  • Handlingsplaner for fremtidig markedsføring.
  • Mål og evaluering af markedsføringsindsatsen.

Disse emner vil blive gennemgået og muligheder afdækket i forhold til specielt dit forretningsområde.

Pris kr. 1495,- + moms.

Hvis du ønsker mødet afholdt uden for vort forretningsområde, skal du påregne omkostninger til transport mv.

Bestil Markedsførings rådgivning og opsætning - du kan kontakte os her .