Søgemaskineoptimering og SEO Professional

Hvis du ønsker den ultimative søgemaskineoptimering af dit website, skal du vælge professional pakken. Her får du endevendt dit website og mulighederne på det CMS system, du har klarlægges. Der optimeres til den absolut bedste placering på de valgte søgeordstermer på søgemaskinerne, dine fem største konkurrenter analyseres og deres strategier og søgemaskineteknikker gennemgås. Hvorfor ligger konkurrenterne, som de gør på søgemaskinerne? Vi finder svaret  og sætter ind med SEO løsninger, der modsvarer dine konkurrenter. Vi tager på dine vegne kampen op i det eftertragtede område i søgemaskinernes resultatlister.

Du får adgang til vores data om dine konkurrenter og får et overblik over, hvilke teknikker, der ligger bag deres placeringer. Herved har du mulighed for at medvirke aktivt i hele processen og derved opnå den bedste løsning for dit website.

En Professional pakke indeholder følgende elementer

 • Webplatform analyse
 • Opsætning af en Google analytics konto og implementering af sporingskode på dit website.
 • Søgeordsanalyse, hvilke søgeord giver dig det bedste udbytte. Der køres test på søgeord og der anslås ca. klikfrekvenser på de valgte søgeord.
 • Placeringsanalyse og forundersøgelse [Der fremsendes rapportering af dine placeringer på søgemaskinerne før opstart af programmering og opsætning af dit website]
 • Konkurrentanalyse, vi analyserer fem af dine største konkurrenter og fremsender placeringsanalyser på deres placeringer på søgemaskinerne, samt om der er foretaget optimering af deres website, hvilke teknikker de har anvendt og hvad vi agter at gøre for at skubbe dem bagved dit website.
 • Linkprofil analyse
 • Indholdsmæssig gennemgang af dit website, forslag til tekstændringer og temasider med relevant indhold i forhold til dine valgte søgeord og produktportefølje.
 • Rewrite rules opsættes efter behov og muligheder i CMS system og shop.
 • 3 timers møde hos os.
 • Klippekort til ad hoc optimering på 10 timer.
 • Der afsættes samlet 40 timer til opsætning af dit website, herunder opsætning af titles og alle relevante tags, klippekort timer etc. I timeforbruget er indeholdt 5 timers gennemgang af dit website af en Senior SEO konsulent.

Pris kr. 34.995,- eksklusive moms.

Det anbefales at tilkøbe et fast vedligeholdelsesabonnement, her vil der løbende blive evalueret på dine placeringer på søgemaskinerne. Hver måned fremsendes placeringsstatistik og konkurrentanalyse af dine største konkurrenter, din Google analytics statistik gennemgås, der tilrettes websider efter behov og forslag til yderligere tiltag fremsendes i forbindelse med rapporteringen.

1. times telefonsupport er inkluderet i prisen.

Pris pr. måned kr. 4.500,- eksklusive moms.

Bestil søgemaskineoptimering professional pakken - du kan kontakte os her