Reputation management pakken

Du står i en situation, hvor du er svinet til på nettet med dårlig omtale og meget snask i det synlige felt på søgemaskinerne. Du er havnet i en klemme imellem en sur kunde eller en person, som har publiceret information om dig eller din virksomhed.

Der er flere muligheder for at få stoppet negativ omtale på nettet. Der kan være tale om overtrædelse af straffeloven, ved at personer eller virksomheder skriver falske anmeldelser og derved forsøger at skade en konkurrent på markedet, i sådanne situationer er det en advokat, der skal varetage opgaven for dig. Vi hjælper gerne med at finde den rette advokat til opgaven.

Men er der tale om en sur kunde, der har købt et produkt hos dig, og der opstår problemer, som du ved rettidig omhu ikke har løst for forbrugeren, er der ikke nogen, der kan forhindre kunden i at beskrive forløbet og produktet objektivt. Det gælder beskrivelsen samt håndteringen af sagen og hele den måde, den er foregået imellem dig som leverandør og kunden.

Så længe der er tale om en forbruger og ikke en konkurrerende virksomhed, er der højt til loftet. Læs evt. mere om det strafferetslige hos forbrugerombudsmanden, hvor der ligger en del relevant materiale om disse forhold.

Vi udfører en reputation management opgave for dig ved at få fokus flyttet fra de negative omtaler til fokus på de gode og glade kundeoplevelser. Her opbygger vi et netværk af websites, der bliver hjørnesten i selve løsningen, samtidig holder vi et møde med dig om hvorledes du selv kan være med til at få de gode oplevelser beskrevet og publiceret på nettet.

Prisen for en sådan opgave er afhængig af mange forskellige faktorer, derfor skal den konkrete opgave belyses og analyseres ud fra omfang af negativ omtale, på baggrund af dette kan de tiltag der skal anvendes til løsning af opgaven beskrives og prissættes.

En normal reputation management opgave koster typisk fra kr. 25.000,- eksklusive moms i opstart – derudover må påregnes en fast vedligeholdelsesaftale efter behov, dette for kontinuerligt at holde de negative sider væk fra søgemaskinernes forsider.

Kontakt os for yderligere information om dine muligheder med reputation management.

Læs mere om reputation management - Online reputation management