Effektiv markedsføring i søgemaskiner

I gamle dage talte man om sales promotion i marketingskredse. I dag går talen på en effektiv markedsføring i søgemaskinerne, principperne og strategierne er i princippet identiske, virksomheden ønsker en salgskanal åbnet for afsætning af produkt paletten og fremme sit salg her og nu.

Når en vare / produkt skal markedsføres og have stor gennemslagskraft over for forbrugeren, kræver det et overblik over markedssituationen og sine konkurrenter.

Tidligere planlagde man i markedsføringssammenhænge salgsfremmende aktiviteter, der kunne tage udgangspunkt i mange forskellige aktiviteter, annoncer i aviser og dagblade, konkurrencer, branding ved uddeling af firmatøj med reklamer til foreninger og sportsfolk osv.

I dag er søgemaskinerne blevet en vej til effektiv markedsføring af produkter, (En moderne kampplads om kundernes gunst) her er det væsentligt, at bruge sin sunde fornuft og få eksperthjælp til at nå sine mål, hvis man gerne vil nå toppen med sin virksomhed og nå sine mål med markedsføring i søgemaskinerne. Her kommer kampånden og konkurrence genet til sin ret hos markedsføringsfolkene i virksomheden og markedsføringskonsulenterne, som sammen arbejder mod det fælles mål... størst mulig synlighed og gennemslagskraft på søgemaskinerne og i online mediet.

Effektiv markedsføring i søgemaskiner kræver brug af hele paletten af muligheder inden for online markedsføring. SEO / søgeoptimering gør det ikke alene, Google Ads, gør det heller ikke alene. Skal der være tale om effektive markedsførings kampagner skal der spilles på alle tangenter.
Der vil være tale om at få søgemaskineoptimeret sit website, kombineret med Google Ads, Yahoo search marketing kampagner.... og måske suppleret med branding af virksomheden via banner annoncer og nyhedsbreve til eksisterende kunder.

En cocktail af værktøjer skal anvendes for at nå dine mål -  i takt med at konkurrencen, virksomheder imellem, stiger. Og kampen om de gode placeringer på søgemaskinerne øges.

Hos Online Marketing spiller vi på alle tangenter, vi kender vejen til dine mål i søgemaskinemarkedsføring. Vi hjælper dig gerne helt i mål – kontakt  os i dag for yderligere oplysninger.