SEO rapport

Ønsker du et større overblik over dit websted og dets opbygning, kan du bestille en professionel SEO rapport hos os. En SEO rapport indeholder en gennemgang af dit website, serveropsætninger, kodninger som genereres fra din shopløsning, CMS etc.

På baggrund af vores SEO rapport fremsender vi dig en rapport med guidelines og tekniske løsninger til, hvordan du kan optimere dit website. Vi stiller ikke krav om, at det er os, der udfører opgaven. Men selvfølgelig er vi altid parate til at få dit website helt i mål.

Hvis du arbejder indenfor e-handel og områder, der kræver rigtig meget trafik, ja, så ved du allerede, hvor vigtigt det er, at websitet findes i søgemaskinerne. Et serviceeftersyn på dit website kan derfor være med til at give dig et større overblik over din nuværende løsning.

Et eksempel for 3- 4 år havde vi en opgave for et stort svensk teleselskab, hvor man ikke kunne få websitet indekseret på søgemaskinerne. Ved en analyse viste det sig at være en såkaldt  "fejl 40" ( forårsaget af "en person, der sidder 40 cm fra skærmen og programmerer" ). Der var udeladt lukninger på enkelte kodesegmenter i grundkoden, hvilket gjorde, at kun sporadiske sider blev indekseret. Ved at lukke disse kodestykker sprang websitet ind på Google med mange tusinde sider på få dage. En opgave, der kunne løses på 2 minutter efter, at vores SEO rapport og vejledning var fremsendt.

Derfor kan det i mange tilfælde godt svare sig at få analyseret website og her er en SEO rapport et af midlerne til at nå målet med et søgemaskineoptimeret website der giver optimalt udbytte på søgemaskinerne.

Kontakt os i dag og hør nærmere om en SEO rapport på dit website.