SEO konsulent

Som en af vores services tilbyder vi at være din SEO konsulent og sparringspartner. Det gælder også, hvis dit firmas egen it-afdeling til dagligt arbejder med SEO strategi og implementering af egne SEO løsninger.

Hvad kan vi så som SEO konsulenter tilbyde dig og din virksomhed?

Loyal gennemgang af jeres løsninger i forhold til placeringer på søgemaskinerne, markedsføringsstrategien og udførslen af jeres markedsføringsstrategi i praksis.

Uafhængig SEO konsulent

Vi hjælper virksomheder med at analysere deres konkurrenters SEO arbejde og tester hvilken strategi, konkurrenterne bruger til deres markedsføring.
Det giver jeres virksomhed et overblik over markedssituationen i forhold til markedet indenfor jeres arbejdsområde. Der ses bla. på konkurrenceforhold og dine kunkurrenters placeringer i søgemaskinerne. Efterfølgende sammensættes en markedsføringsstrategi for din virksomhed.

Derudover kan SEO kunsulenten hjælpe med følgende problemstillinger i forhold til virksomhedens SEO

  1. SEO-analyse og strategi: Udarbejdelse af en omfattende SEO- og teknisk analyse af virksomhedens website. Udarbejdelse af strategi, der kan forbedre synligheden på Google og andre søgemaskiner.

  2. Nøgleordsoptimering: Hjælp til keywordanalyse og identificering af de bedste keyword i forhold til websites indhold, konkurrenter og forventede besøg for at maksimere organisk trafik fra Google og andre søgemaskiner.

  3. Teknisk SEO: Gennemgang af kodning og indekseringsbarrierer, webstedsstruktur, hastighedsoptimering, mobilitetsoptimering og fejlretning.

  4. Indholdsoptimering: Rådgivning om oprettelse af relevant kvalitetsindhold, der er optimalt i forhold til brugerne og Google og andre søgemaskiner. Rådgivningen kan omfatte artikler, blogindlæg, infografik og videoer.

  5. Linkbuilding: Udarbejdelse af en linkprofil og opbygning af link fra troværdige websteder er vigtige for SEO. Der samarbejdes med din IT afdeling om udvikling af en strategi til at opnå naturlige og relevante links til dit websted.

  6. Overvågning og rapportering: Gennemgang af placeringer og overvågning af dine resultater på Google og andre søgemaskiner. Gennemgang af resultaterne af virksomhedens egen indsats og justering af SEO strategien efter behov.

  7. Konkurrenceanalyse: Finde konkurrenter på dine søgeord og se hvor stor konkurrencen på de enkelte søgeord er, og efterfølgende identificere muligheder for at overgå dem i søgeresultaterne (SERPS).

  8. Rådgivning teknisk udvikling: Gennemgang af de enkelte programeringsmetoder og nye teknologier i forhold til søgemaskine crawlere, såsom Google bot og lignende søgemaskine crawlere. F.eks. JavaScriprt baserede websites og indeksering i søgemaskiner, hvilket kan være dybt problematisk at få indekseret i søgemaskiner.

  9. Tilpasning af lokale søgninger: For virksomheder med fysiske placeringer, her tilbydes hjælp til lokale søgninger med en Google Local bussines og Google Maps opsætning/ tilmelding, der kan forbedre organisk trafik fra lokale søgeresultater.

  10. Ekspertrådgivning: Dybdegående viden og ekspertise inden for SEO området - Online Marketing har eksisteret siden 1995 og kørt fuld time SEO siden 1999, som et af de første firmaer, der tilbød professionel SEO på det danske marked.

Du kan regne med 100% loyalitet og diskretion. Online Marketing oplyser ikke, at vi arbejder sammen om en SEO løsning, med mindre vi har aftalt at bruge jer som referencekunde. Vi skilter aldrig med vores kunder på vores website og lægger ikke skjulte links ind til vores site for at styrke egen optimering. Dette giver ofte forkert trafik til det optimerede website.

Ønsker du oplyst reference-kunder, vil du under vores gennemgang af SEO aftale få konkrete henvisninger.


Syntes du det lyder spændende, kontakt os i dag for yderligere information om dine fremtidsmuligheder med online markedsføring på Internettet med professionel assistance fra Online Marketing.