Søgemaskineoptimering hvad kan jeg forvente af resultat

Når jeg søgemaskineoptimerer mit website, hvilken forventninger kan jeg med rimelighed forvente at kunne få ud af min investering i SEO?

Søgemaskineoptimering er en proces der sikrer, at websitet dels indekseres korrekt, dels at alle sider kan læses af søgemaskiner, sidernes indhold sammenstemmes sammen med kunden / dig, tags og beskrivelser sættes op når SEO processen sættes i gang.

På baggrund af ovennævnte tilmelder vi dit site til forskellige directories / kataloger efter aftale med dig – eller bruger de directories / kataloger vi finder bedst egnede til den opgave, vi har med dit website. Derudover vil vi se på mulige linkpartnere, der ville være interessantee for dit website, det kan allerede være, der er partnere i dit eget netværk, der ville være perfekte partnere med korrekt opsatte links til dit website – F.eks. hvis du sælger produkter via e handel, her vil producenten / producenterne af de produkter, du sælger være spændende som linkpartner for dig, herved kan der skabes gode links der er relevante for netop dit website.

Man kan som udgangspunkt regne med bedre placeringer på sit website i forbindelse med søgemaskineoptimeringen, normalt vil resultaterne give rimelige topplaceringer, men man skal altid huske på, at søgemaskiner ikke er statiske og de kan overtid skifte, således der hele tiden skal arbejdes med at holde optimeringen kørende. F.eks. vil links fra partnere ol. overtid skifte, nogle vil falde fra, grunden kan f.eks. være, at websitet nydesignes og der ikke kommer samme links med igen - og andre faktorer som søgemaskinerne der ændrer algoritme / ( måden de fortolker websites på )  alle disse forhold vil altid have en dynamisk dimension som man skal regne med i sin SEO optimering.

Kan vi ikke få en garanti på altid at ligge på side 1 på Google.

Svaret er et rungende nej, det kan man ikke, da søgemaskinen arbejder dynamisk med indekseringer af milliarder af website 24/7 alle døgnets timer, minutter og sekunder.

Men hvad kan vi så forvente af resultater i søgemaskinerne?

Et optimeret website der for det meste vil have nøgleplaceringer placeret på de store søgemaskiner og have en stor del organisk trafik fra søgemaskinerne på relevante søgninger der matcher dit websites indhold, et website der tunes og justeres til at give topplaceringer med ”søgemaskinernes guidelines for kvalitet in mente” give hjælp til at få webplatformen generelt til at give mest udbytte i forhold til den samlede investering i SEO.

Man skal tænke på at sammenlignet med Google Ads vil den organiske trafik være gratis og som website ejer vil man kunne nikke genkendende til brancher, hvor Google Adwords koster spidsen af en jetjager for bare et klik. Det betyder ikke vi ikke skal bruge Google Adwords som er yderst effektive, men kan supplere med organisk trafik og derved opnå kunder fra flere trafikkilder, samt øge synligheden generelt på nettet.

Vi har rigtigt mange website kørende på organisk søgemaskineoptimering og de performer rigtigt godt og med over 10.000 optimeringer siden år 2000 får du den erfaring og knowhow med uden at skulle betale ekstra – og ja, vi skal ikke bruge dit website til at øve os på, vi ved hvad vi laver.

Vi tilbyder dog i visse tilfælde en form for Garanti på placering på organiske resultater.

Der er dog ikke tale om en garanti i traditionel forstand, men mere en form for præstationsafregning af placeringer, vi indgår nogle gange aftaler baseret på placeringer, og har i sådanne situationer retningslinjer for, hvordan placeringerne testes og hvilke måleværktøjer der skal anvendes, tidsperioder for placeringer etc. som danner baggrund for afregning af den pågældende SEO kampagne.

Men en garanti findes ikke, den vil selv søgemaskinerne ikke udstede, og ingen i hele Verden vil kunne udstede en placeringsgaranti på søgemaskinerne. Husk dette når du ser efter SEO.

Ønsker du yderligere information om søgemaskineoptimering og professionel SEO kontakt os for yderligere information.