Registrering i kataloger - tilmelding til directories

Registrering i kataloger

 

I forbindelse med søgemaskineoptimering af ens website, skal man, når sitet er klart, tilmelde det til de forskellige kataloger på nettet. Der findes et utal af kataloger, som er gratis. Andre kræver betaling for at optage ens website i deres katalog.

 

 


Det skal nævnes, at det ikke er alle kataloger, der giver linkjuice for dét link, man tilmelder kataloget.
I praksis skal det forstås sådan, at for at der skal være linkjuice til det pågældende link, skal det være opsat uden en eller anden redirect funktion og ikke indeholde rel=nofollow i forbindelse med linket.

Der findes mange forskellige kataloger, der giver linkjuice på en optagelse. Men når det er sagt, er linkværdien ikke så stor som tidligere. Søgemaskinerne er opmærksomme på alle disse linkkataloger, og de vægter ikke så højt som tidligere.

 

Hos Online Marketing tilmelder vi dit website til relevante kataloger i forbindelse med søgemaskineoptimering.

Seo skaber synlighed

Hvis du ønsker godt udbytte af din investering i online markedsføring, så er søgemaskineoptimering en metode, der giver gode resultater på søgemaskinerne og samtidig sikrer dig en god ROI.

En søgemaskineoptimering tjener sig hurtigt ind, hvis du regner på kontaktprisen pr.besøg eller kunde, der bestiller dine produkter.

SikkerhedsbilledeOpdater sikkerhedsbillede