Priser på søgemaskineoptimering hos Online Marketing

Vi tilbyder optimering efter tilbud ud fra dit websites opbygning, serveropsætning, ekstern linkning og hvilken opgaver, der faktuelt er nødvendige for at sikre en optimal søgemaskineoptimerings proces. Vi sikrer, at der opstilles de rette succeskriterier forud for opgaven.

Du vil vide eksakt, hvad det koster i opstart samt hvad en løbende vedligeholdelse, evaluering og opdatering med konkurrentanalyser etc. koster derefter.

No cure no pay søgemaskineoptimering

Nogle virksomheder vil gerne have den store pakke, men har måske ikke luft i markedsføringsbudgettet til at komme helt op i den division, de drømmer om.
Her kan vi tilbyde en No cure no pay løsning på søgemaskineoptimering. Der stilles dog krav fra vores side til den eksisterende webløsning hos dig og krav om fuld adgang til websites samt mulighed for at ændre grundkodninger i f.eks. shopsystemer og CMS systemer. Vi vil være sikre på, at systemerne svarer rigtigt efter den måde søgemaskinerne arbejder på.

De rettelser, vi taler om, vil alle ligge indenfor søgemaskinernes guidelines og bygger ikke på skjulte sider, cloaking etc. men udelukkende på, hvordan CMS systemet reager og opbygger linkstrukturer etc.  Hvis kriterierne er opfyldt, kan vi tilbyde dig en no cure no pay-løsning.

Afregning baseres på placeringer på Google, hvor side 1 placeringer afregnes efter én takst og side 2 efter en billigere takst, side 3 placeringer og fremover er gratis.

Der aftales ved opstart, hvilket system der måler placeringerne samt dokumentationsgrundlaget for aftalen.

Læse mere om vores SEO no cure no pay løsning her.

Betaling pr. klik

Vi tilbyder også en forretningsmodel, der bygger på betaling pr. besøg, hvis kunden ønsker dette. Der aftales en pris pr. besøg med udgangspunkt i den forventede besøgsrate-stigning. Her skal vi have fuld dokumentation for, hvor mange besøg websitet modtager, når opgaven begynder, dette danner udgangspunkt for en 0 punkts analyse, og der afregnes for besøgsrater ud over det, sitet hidtil har givet.

Betalingen er kun for søgemaskine trafik, målbare klik fra søgninger på søgemaskinerne - ikke fra bannerannoncer mv. 
Her skal du dog være opmærksom på, at det kan blive rigtigt dyrt, hvis din besøgsrate øges væsentligt. Sådanne løsninger sælges som beskrevet pr. klik, og hvis der er mange forespørgsler er prisen for optimeringen høj.

White label SEO ekspertviden

Nogle webbureauer, reklamefirmaer og SEO virksomheder, der til dagligt arbejder med online marketing, har ikke spidskompetencerne, når det gælder den dybereliggende SEO. Her er der mulighed for at købe sig til ekspertviden til enkeltopgaver eller større projekter.
Vi repræsenterer i sådanne situationer din virksomhed og arbejder loyalt med opgaven. Kunden ved ikke, at du har hyret specialistviden eksternt.

Læs mere om vores White label pakker her.

Klippekort til SEO

Vi tilbyder endvidere klippekort løsninger, således at du har mulighed for hjælp med din SEO / egen søgemaskineoptimering, når du har et aktuelt behov herfor.

Læs mere om vores klippekort produkter og priser her.


Hvis du ønsker nærmere information om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.