Joomla CMS system

Joomla CMS system

CMS system med fortrinlige egenskaber. Programmet er under GNU, hvilket betyder, at koden kan anvendes uden betaling. Det kræver imidlertid, at man selv har noget kodningserfaring, hvis man lige skal sætte et nyt website op og fremstille sit eget design. Men der er muligheder for selv at tilpasse en af de tusindvis af gratis templates, eller templates, der kan købes for en billig pris, og man vil herefter have et funktionsdueligt site oppe at køre, næsten gratis.

Systemet har indbygget søgemaskinevenlig opbygning og kan i forskelige versioner, med det indbyggede SEO værktøj, komme godt i gang med markedsføringen af sit website, men det er muligt at tilpasse eller finde moduler, der er bedre end de indbyggede SEO faciliteter på websitet og yderligere tune websitet til søgemaskinerne.

Online Marketing har mange løsninger kørende på denne platform. Mange af vores kunder er rigtigt glade for Joomla systemet, som giver dem et super system til en minimumspris.

Fordelene ved Joomla er følgende.:

  • Nem opsætning.
  • Rigtigt mange plugins
  • Søgemaskineoptimering og SEO muligheder rigtigt gode.
  • Mange udviklere af moduler til specialfunktioner etc.

Hvis man skal bruge en betalingsløsning eller have bygget en betalingsløsning sammen med sit eksisterende website, vil man normalt skulle betale programmører for at integrere en sådan løsning. En løsning, der kan køre op imod en betalingsgateway og udbyder betalingsgennemførelse til PBS. Til Joomla findes gratis opsætninger, der hurtigt kan implementeres, og betalingsløsninger med korttransaktioner kan iværksættes via websitet eller en e handels shop i løbet af kort tid.

E learning moduler og nyhedsbreve og meget mere kan hurtigt, og i de fleste tilfælde kvit og frit sættes op som et modul i Joomla.


Ulemper.:

Man kan ikke få et helt skæddersyet website, med alle de funktioner, man ønsker. Hvis man ønsker noget unikt og kun noget man selv har, skal man få programmeret sit eget system.


Joomla kan imidlertid anbefales til de fleste forretningsområder, der er tale om et stort og kompleks system, der kan mere end de fleste almindelige brugere har brug for, sammenlignet med det også er relativt nemt at arbejde med rent søgemaskineoptimerings-mæssigt er også et stort plus.

Men selv om Joomla er gratis kan der komme omkostninger til opsætning, vedligeholdelse, søgemaskineoptimering og backup mv.

Læs mere om.:  CMS systemer og søgemaskineoptimering