Yahoo directory

Hvis man har engelsksprogede websites, er Yahoo directory en god mulighed at få sit website placeret i et kvalitets indeks. Her er tale om et bibliotek, der redigeres af et hold kompetente redaktører, hermed sikres en høj kvalitet i de sider, der optages. Sider, der typisk er af ringe kvalitet eller mangler de kvaliteter som Yahoo´s redaktører forlanger, optages ikke!

Det koster 299 USD at "forsøge" at blive optaget i deres indeks. Hvis man ikke optages, er pengene spildt, da der er tale om et evalueringsgebyr for gennemgang af det tilmeldte website. Er der tale om et website med erotisk indhold er gebyret 600 USD for evalueringsprocessen.

Yahoo directory opkræver efterfølgende årligt henholdsvis 299 USD eller 600 USD i årlige omkostninger for til stadighed at have sit website placeret her.

Man skal være opmærksom på, at Yahoo ikke giver nogen form for garanti for optagelse. Du skal heller ikke forvente, du kan slippe igennem med dine egne beskrivelse mv.. Yahoo forbeholder sig retten til at skrive de beskrivelser og titler, de finder relevante samt vælge placering i den kategori, de finder bedst for netop dit website.

I forhold til den underskov af alverdens directories, der er opstået igennem årerne, er Yahoo directory stadig helt i top, hvorimod mange mindre directories, er mere eller mindre værdiløse i forhold til søgemaskinerne, der ikke tillægger de samme vægtningsværdier som tidligere.

Yahoo directory

Yahoo stiller bla. disse krav til et website for optagelse i Yahoo directory.

  • Webstedet skal understøtte forskellige browsere og kapaciteter.
  • Websitet skal være på engelsk, eller have en engelsk version.
  • Webstedet skal være oppe og køre 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.
  • Ingen dele af webstedet må være er under konstruktion.
  • Alle links på webstedet skal fungere, ingen døde links.
  • Alt indhold skal være unikt, der må ikke tilmeldes forskellige websteder med samme indhold.

Hvis man har et Engelsksproget website i god kvalitet bør man bruge Yahoos directory.