Yahoo Marketing

Yahoo marketing

Yahoo tilbyder i lighed med Google Adwords annoncering i deres netværk. Der er ikke ligeså mange, der bruger Yahoo som standard søgemaskine, men der findes god trafik fra Yahoo search marketing, og et kvalitets klik herfra udgør samme værdi for virksomheden, som et klik fra de øvrige aktører på markedet. Husk at Yahoo search Marketing har et netværk, de distibuerer deres annoncer til se listen her

Hos Yahoo marketing betales kun pr. klik når en kunde klikker aktivt på din annonce, relevansen af annoncerne hos Yahoo er ligesom hos Google Adwords afhængige af en vis kvalitet i forhold til det valgte søgeord, hvis søgeordet er relevant for brugeren er sandsynligheden for at der bliver klikket på dem større, og dette giver en lavere klikpris på det valgte søgeord, hvis kvaliteten af annoncen og landingssiden stemmer overens.

Yahoos kvalitetsindeks sammenligner kvaliteten i forhold til andre annoncører, hvis annoncen svarer til deres bedste vurdering vil klikprisen, og placeringen af annoncen afstemmes herefter. Høj kvalitet og stor klikfrekvens vil kunne udløse billigere klikpriser og bedre placeringer på valgte annoncer.

Ønsker du at vide mere om annonceringsmuligheder i Yahoo, og derer partnernetværk kontakt os allerede i dag.