Alexa giver Rank-information om websites world wide

Alexa Rank

Alexa Ranking giver brugerne mulighed for sammenlignelige på på tværs af kontinenter. Alexa benytter deres egen toolbar til at indsamle information om websites world wide - Alexas toolbar bruges af mange millioner mennesker over det meste af verden, i mange europæiske lande er den dog ikke så udbredt.

Alexa har flere målepinde i den måde den præsenterer sine resultater fra indsamlet data på, al deres information bygger på data fra deres toolbar og scripts som hentes via disse kanaler, disse data bruges så efterfølgende i bearbejdningen af statistisk materiale præsenteret i grafisk, samt tekstmæssig præsentationer.

De mest brugte er Alexa Rank og Alexa Reach, Alexa Rank er en statistik og gennemgang af de websites de har fundet i forbindelse med indsamling af browserdata etc. Alexa tildeler så efterfølgende de enkelte websites en rankingværdi, denne værdi er et udtryk for de mest trafikerede websites, som måles i forhold til hinanden.

Man skal dog huske på, at der er tale om indsamlet data fra script og browsertools. Derfor er Alexa værdien alene ikke et udtryk for stor eller i lille styrke på nettet.

Alexa prøver at sammenligne alle websites i hele verden og sorterer dem efter popularitet. Der kan hentes en liste over de mest populære websites, sorteret efter de ranglister, som Alexa anvender i sin analyse og beregningsmodel.

Alexa Rank

  • Alexa Rank fortæller dig, hvor populær den pågældende hjemmeside er.
  • Alexa indeholder beskrivelser af de fleste websites world wide, så du hurtigt kan se, hvordan sitet er placeret i forhold til andre.
  • Hvor længe webstedet har eksisteret.
  • Relaterede links. Her kan du finde lignende websteder med samme type indhold.
  • Alexa Rank viser, hvor populær din hjemmeside er i forhold til dine konkurrenter, herunder REACH, sidevisninger og meget mere.
  • Søgeord. Her kan du se hvilke søgeord dine konkurrenter bruger for at skabe trafik til deres website.
  • Demografiske data, viser hvilken type af besøgende dine konkurrenter forsøger at tiltrække.

Det er altid godt at sammenligne sit website med konkurrerende virksomheder indenfor samme arbejdsområde.

Alexa Rank kan ikke bruges og anvendes isoleret i sin søgen efter at få overblik over sin tilstedeværelse på Internettet generelt, men kan bruges som et stykke værktøj, som kan give en ide om, hvorledes man i dette medie er placeret i forhold til konkurrerende virksomheder på nettet.

Værktøjet kombineret med analyser og andre webbaserede værktøjer, kan give et totalbillede af muligheder i forhold til konkurrenter.

Læs mere på Alexa.com

Seo skaber synlighed

Hvis du ønsker godt udbytte af din investering i online markedsføring, så er søgemaskineoptimering en metode, der giver gode resultater på søgemaskinerne og samtidig sikrer dig en god ROI.

En søgemaskineoptimering tjener sig hurtigt ind, hvis du regner på kontaktprisen pr.besøg eller kunde, der bestiller dine produkter.

SikkerhedsbilledeOpdater sikkerhedsbillede