Jobs hos Online Marketing

Online Marketing er en virksomhed i vækst, men vi ønsker ikke at ekspandere for enhver pris. Vi holder fokus på vores kunder, og de skal serviceres optimalt. Vores motto er ikke stordrift, med standard løsninger, men løsninger, der er tilpasset de enkelte kunder individuelt. Herved opnås tilfredse kunder og en dagligdag i bureauet, der afspejler det nære og tætte samarbejde med kunderne.

Derfor stiller vi meget høje krav til de personer, der indgår i bureauets team.

Mottoet hos os er: Det svære udfører vi med det samme! Det umulige tager bare lidt længere tid.

Vores krav til programmører er, at de kan programmere. Man behøver ikke nødvendigvis en universitetsuddannelse indenfor datalogi, og dog skal man l kunne dokumentere fornuftige løsningsforslag og tilgange indenfor hele spektret af programmering samt opsætninger af webapplikationer etc.

Marketingfolk skal kende afsætningskanaler, markedsføringsstrategier og vide, hvordan varer afsættes bedst muligt, ikke kun skrivebordsteori, men praktisk erfaring fra forskellige virksomheder, f.eks. salgsafdelinger, hvor messetilrettelæggelser, planlægning af reklametiltag, udarbejdelse af marketingplaner og styring af marketingbudgetter er hjemmebane .

Der pt. Ingen ledige stillinger

Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning sammen med dit CV. Dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt, der arkiveres kun oplysninger med dit navn og kontaktoplysninger efter gennemlæsning af CV etc.

Kontakt os via vores kontaktform: Skriv at det vedrører ”uopfordret ansøgning”.