Hvor mange nye besøgende fra søgemaskinerne ?

Vores erfaring med søgemaskine-trafik er, at vi ud fra den enkelte branche kan give dig et rimeligt retvisende billede af, hvor mange besøgende, der normalt vil komme på en given kampagne.

Arbejder virksomheden indenfor brancher, hvor der normalt vil være mange indgangsveje til webstedet via mange produkter eller tjenesteydelser kan der godt blive tale om trafik i størrelsesordenen fra 200.000 - 1 million brugere pr. måned fra søgemaskinerne på en kampagne. Er der f.eks. tale om den lokale bagermester i Sdr. Jernløse, og han ønsker målrettet trafik på f.eks. ordene "bagermester fra Sdr. Jernløse", så vil trafikmængden til ham være meget begrænset og ligge i størrelses ordenen fra 0 - 10 besøg pr. måned. Udvider han nu sine søge kriterier til at gælde bagermester, bager, brød, wienerbrød, studenterbrød, rugbrød, brødleverandør, brød til døren etc.

Derfor er det vigtigt med en meget omhyggelig afdækning af hvilke søgeord, der er vigtige for virksomheden, og som også forventes at kunne konvertere til mulige kunder.

I eksemplet med bageren fra Sdr. Jernløse - ville det være spild af penge at ændre søgetermerne, så der kom mange brugere ind på webstedet fra alle mulige geografiske steder, hvor disse ikke ville have mulighed for at købe hans brød.

Havde der været tale om en online virksomhed - ville det derimod være tåbeligt ikke at udnytte søgeords potentialet til at skaffe så mange brugere ind som muligt, da den geografiske beliggenhed ikke har nogen betydning i dette tilfælde.

Prøv en trafikkampagne med effekt

Vi udarbejder trafikkampagner der giver valuta for pengene, med fokus på din forretnig og dens mulige kunder.

Husk. Vi sælger ikke bare klik, men målrettede klik - det er din garanti for bedre succes-rater.

Online marketing skaber målrettede kunder til dig fra søgemaskinerne.