Pressemeddelelse 03.02.2010

 

Søgemaskineoptimering er blevet stuerent

Online Marketing, som er et reklame og mediebureau med speciale i søgemaskineoptimering og online markedsføring på Internettet, oplever for tiden et boom i forespørgsler om søgemaskineoptimering af forskellige virksomheders websites. Tidligere var tendensen, at det typisk var store virksomheder og folk, der vidste noget om søgemaskiner og funktionaliteten af den måde søgemaskinerne indekserede på, som henvendte sig og bestilte disse ydelser.

Tidligere blev søgemaskineoptimering opfattet som noget "nørder" arbejdede med og blev regnet for noget hokus pokus, til tider lidt lyssky business. Dette billede er vendt i dag, hvor søgemaskineoptimering er en helt naturlig proces i enhver website produktion, hvis webbureauet ønsker at sælge sine løsninger til kunderne.

Konkurrencen indenfor digital markedsføring er stor, der er i dag mange forskellige instrumenter til at tiltrække kunder fra søgemaskinerne. Det mest kendte er Google adwords og traditionel banner markedsføring, men i takt med stigende indsigt i online medierne hos den enkelte virksomhed, og den vedvarende annoncering på online tjenester, opstår der et behov for at få virksomhedens website op i resultatfeltet i den organiske søgning. Her taler vi om søgning på relevante søgeord i søgemaskinerne, ord der passer ind i virksomhedens produktsortiment eller virksomhedsbrand.

"Nu kommer e-købmændene i stor stil og som aldrig før", siger Camilla Hulstrøm fra Online Marketing. Tidligere var det kun de ”store e købmænd og nørderne” der kunne se lyset, men nu er der en større spredning for nye kunder til søgemaskineoptimering og online markedsføring i de elektroniske medier."

Hvad er søgemaskineoptimering?

Der er tale om teknikker, der sikrer, at virksomheders websted kommer op i resultatfeltet ved søgning på relevante søgeord i forhold til den enkelte virksomhed. Det sker ved at sammensætte kodningen og det tekstmæssige indhold og samtidig kombinere det med relevant linkopbygning til websitet. Med disse greb, vil de flestes websteder kunne give væsentligt større resultater, hvilket bevirker, at en investering i søgemaskineoptimering hurtigt tjener sig selv ind i øgede besøgstal.

Kunder oplever at gå fra mørket og ud i lyset, når de oplever besøgsrater stige med flere hundrede procent, for nogle websites vedkommende er stigningen af besøg over 1.000 procent.

Fakta om Reklamebureauet Online marketing

Virksomheden beskæftiger sig med markedsføring på Internettet, og har været med indenfor søgemaskineoptimering siden årtusindeskiftet, dette som en af de første virksomheder med dette speciale i landet.

Virksomheden har udført over 6.000 SEO løsninger World Wide siden år 2000 indenfor stort set alle former for forretningsområder, teleselskaber, rederier, luftfartsselskaber, rejsebureauer, banker, produktionsvirksomheder og e købmænd. Mange af kunderne fra startfasen er stadig aktive kunder i virksomheden.

Online Marketing tilbyder endvidere sine kunder at styre hele online markedsføringen, herunder projektering, udarbejdelse af markedsføringsstrategi, markedsføringsplaner, måling med analyseværktøjer, opsætning og drift af Google adwords kampagner, bannerannoncering, nyhedsbreve og andre former for elektronisk markedsføring.

Kontakt Online Marketing

4975 02 55

Eller på email Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.