Online markedsføring med pay per click løsning

Du står måske i en situation, hvor du mangler kunder og besøgende til dit websted. Vi kan tilbyde dig målrettede besøgende til netop din målgruppe fra vores samt en række partner websites - inden for netop den kategori din virksomhed arbejder med.

Målrettede besøgende med pay per click

Uanset om det drejer sig om 500 besøgende eller en million besøgende pr. måned, kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning inden for online marketing med pay per click løsninger. Du betaler en fast aftalt pris pr. besøg. Du for mulighed for at se, hvorfra de besøgende kommer via statistik interface.

Hvad skal du så gøre? Du skal oplyse os om branche og evt. søgeord, som du mener, din virksomhed bør kunne findes på. Derefter analyserer vi dit site og sammenholder valgte søgeord med virksomheder, der matcher din målgruppe og fremkommer så med søgeordsforslag til dig.

Vi sammensætter en pakke, der med udgangspunkt i ovennævnte, giver overslag på, hvor stor trafikmængde, du kan forvente på disse søgetermer samt en klikpris. Der skal ikke tilrettes noget på dit eget websted, du køber besøgende,  og når aftalte rate er brugt op, har du mulighed for at forlænge online marketing aftalen - ellers stopper leverancerne bare.