Marketing uddannelse

Online Marketing har igennem årerne hjulpet mange elever fra handelsskoler, handelshøjskolen, CBS og andre videregående undervisningsinstitutioner. Der er typisk tale om elever, der gennemgår en uddannelse med afsætning som speciale, HD studiet, Merkonom og lign.

Forespørgsler handler ofte om markedsførings-metoder, emner i forbindelse med projektopgaver i afsætning og online markedsføring. Det er typisk elever, der er i gang med at skrive afhandling og rapporter. Eleverne ønsker at vide mere om søgemaskineoptimering og annoncerings mulighederne på søgemaskinerne, de ønsker endvidere viden om de markedsmæssige tiltag, som giver annoncører den bedst tænkelige platform inden for marketing, moderne kommunikation og markedsprofilering i online medierne. Alt det, man kan iværksætte for at skabe den bedste markedsføring og strategiudvikling i det pågældende projekt.

Online Marketing har en åben dialog og vil gerne supportere fremtidens markedsføringsfolk, vi tilbyder næsten altid assistance, hvis det ikke er i perioder, hvor der er så meget tryk på, at vi desværre må sige nej.

Så hvis du som elev på handelsskoler, højere læreanstalter og lign., eller arbejder på projekter, du mangler viden og indsigt i, er du altid velkommen til at rette henvendelse til os.

Da der er tale om hjælp til elever under uddannelse, er dette selvfølgelig omkostningsfrit for dig. Du må dog ikke anvende det kommercielt. Vi vil altid gerne se kopi af afhandlinger etc., når vi afsætter ressourcer.

Du kan kontakte os her, skriv, at det handler om marketing-uddannelse.