Search marketing - online marketing

Få målrettede kunder via search marketing

Search marketing er et begreb, der dækker over flere discipliner indenfor online markedsføring på internettet. Kort fortalt sker der det, at dit eget website søgemaskineoptimeres - eller vi opbygger et website, der ud fra dine ønsker programmeres fra bunden på en søgemaskinevenlig platform med de søgeord, du ønsker søgemaskineoptimeret med til søgemaskinerne. Dette kombineres med vores søgeords analyse for at få de bedste søgeord valgt. Websitet tilmeldes derefter til webkataloger og søgetjenesterne. Herudover udarbejdes et linkpopularitets program, hvor vi finder egnede linkpartnere til netop dit website. Dette er med til at skabe bedre placeringer på søgemaskinerne.

Search marketing proces i praksis

I forbindelse med en search marketing opgave foretages markedsanalyser og nøgleords analyser ud fra branche og konkurrenter. Denne analyse skaber et grundlag for netop at finde de mest relevante søgeord til netop din virksomhed - og derved skabe de bedste resultater for markedsføringen i søgemaskinerne.

Der gennemgås endvidere mulighederne med pay per klik kampagner, herunder Google Ads som en del af markedsføringspakken.