Søgemaskineoptimering  i din online markedsføring

Søgemaskineoptimering er det bedste våben mod konkurrenter på Internettet, det vil være en løbende proces, hvilket betyder, at det er nødvendigt med en vedligeholdelsesaftale for at bibeholde placeringerne på søgemaskinerne, og dermed sikre, at kunderne ser firmaets website. En rettesnor for hvor meget mere trafik, der kan skabes ved at søgemaskineoptimere sit website, er normalt fra 500 - 1.500 % forøgelse af besøgende på websitet.

Vil du gerne have besøg på dit website ?

Det er det mest sikre og målbare mål at se på den øgede trafik - de egentlige placeringer på søgemaskinerne kan checkes og statistik udskrives på baggrund af dette.

Det er bare ikke altid, at placeringerne er ens, når der søges flere steder i landet / verden på samme søgeterm. Dette skyldes, at søgemaskinerne anvender flere servicecentre med næsten identisk materiale, men filtreret til forskellige markeder og forskellige brugere af søgemaskinens database indhold.

Så det bedste målbare resultat skal aflæses på besøgstallet sammenlignet med logfilerne, hvor der kan ses, hvordan brugeren netop har fundet jeres websted.

Vi kører en statistik sådan, at I kan få en fornemmelse af, hvordan siderne ligger placeret på søgemaskinerne i det øjeblik, statistik-programmet søger på det pågældende søgeord.

Ratings giver en visning, men må aldrig stå alene - i sidste instans er det brugerne, der registreres i logfilen, der tæller mest.