Linkpartnere og dine placeringer i SERPS

Linkpartnere og linkbytte er et stort samtaleemne i dag, når det gælder online markedsføring på Internettet. Alle ved, at jo flere, der linker til ens websted, jo højere popularitet opfatter og  giver søgemaskinerne ens eget website.

Linkbuilding kan skabe gode placeringer i SERPS

 

Linkpartner - eksterne links

Men... Det er en påstand med modifikationer. Ikke alle link er relevante for netop dit website! I princippet gælder det om at få alle de link til sitet, det er muligt at skaffe, men det er ikke alle links, der giver dig værdi - slet ikke hvis du skal linke tilbage til et websted, som ikke giver dig noget igen i forhold til linkpopularitet i søgemaskinerne.

Der er mange, der tilbyder linkbytte, men vi ser ofte at den vare, der byttes med ikke lever op til byttekriterier - dvs. mange sider linker tilbage til f.eks. dit websted via en redirector funktion, og derved returlinkes der ikke rigtigt tilbage til dit website, set med søgemaskinernes briller. Søgemaskinerne giver ikke point for det. Det eneste der sker her er, at du giver popularitet til et site som har givet dig et fake link.

Vores teknikere kan give dit site linkpopularitet ud fra sitets indhold og finde de helt rigtige linkpartner sites til dig. Dette vil give dig bedre popularitet i søgemaskinerne. Dette gøres ud fra indhold på dit website og på de sites, der linker til dig.

Online Marketing beskæftiger os udelukkende med online markedsføring og har et stort netværk bag os.

Husk at målrettet trafik til dit website kommer for 90% vedkommende fra søgemaskinerne - så måske skulle du få en søgemaskineoptimering på webstedet.