Online markedsføring i portaler, søgeindex, blogs og relevante sites

Online markedsføring drejer sig bla. om gode og relevante opsætninger på portaler og webkataloger. Vi har mulighed for at sætte dit website op i flere directories / webkataloger, der vil øge dine muligheder for at få målrettet trafik til dit website.

Portaler og webkataloger

Vi kan opsætte din website-kampagne inden for 48 timer - herefter vil kunne modtage trafik fra de søgemaskiner, du er sat op på.

Vi samarbejder med mange kollegaer i samme segment, hvilket giver dig som kunde store muligheder for god og relevant trafik fra websites, der matcher dine egne sider. Vi har arbejdet med online marketing og søgemaskineoptimering siden 1999. Derudover formidles opsætning på portaler igennem vores internationale netværk på søgemaskiner world wide.

Bemærk. Der stilles kvalitative krav til de site, der optages - dvs. sider uden egentligt indhold eller spam optages ikke.

Husk, at målrettet trafik til dit website kommer for 90% vedkommende fra søgemaskinerne, så måske skulle du få en søgemaskineoptimering på dit website og tilmeldt dig til de forskellige portaler, og samtidig en Google adwords kampagne som giver trafik fra dag 1.

Ring, skriv eller mail og hør nærmere om fremtidens markedsføring.